Jau sausio 26-tąją – 30-tąją dienomis, Frankfurte įvyks pirmaujanti pasaulyje ir daugiausiai gamintojų bei prekės ženklų iš viso pasaulio pritraukianti paroda –„Ambiente“. 2023-iųjų metų parodoje, save pristatė 3 600 gamintojų ir prekės ženklų ir apsilankė beveik 110 000 susidomėjusių lankytojų bei pirkėjų iš viso pasaulio. Šiais metais, tikimasi dar sparčiau augančio lankytojų susidomėjimo.

Tradiciškai, Frankfurto parodų rūmuose organizuojamos parodos pirkėjus nustebins gamintojų ir prekės ženklų gausa, pristatys naujausias ir ateinančias vartojimo prekių rinkos tendencijas bei pokyčius.

„Ambiente“ valgomojo (angl. Dining) zonoje, pirkėjus pasitiks naujausios valgomojo tekstilės mados, stilingiausi virtuvės ir buities įrankiai ir reikmenys. Valgomojo zona – tai didžiausią susidomėjimą iš HoReCa sektoriaus sulaukianti parodos dalis, kurioje lankytojus pasitinka pasauliniai prekių ženklai – virtuvės baldų, virtuvės įrangos ir namų ūkio produktų srityse. Ši zona – tai pasaulinis traukos taškas HoReCa srityje veikiančioms įmonėms, pristatantis moderniausias sektoriaus sritis, naujausius produktus, išskirtinius dizaino sprendimus, inovatyviausius šiandieninius konceptus gastronomijos ir svetingumo verslui.

Parodoje „Ambiente“ ateinantį sausį bus pristatomas platus asortimentas produktų, aktualių HoReCa sektoriui. Parodos lankytojai čia atras švediško stalo, stalo dekoro, maisto patiekimo sprendimus, maisto transportavimo technologijas ir įrangą, stalviršių variantus, kavinei ir barui skirtus produktus, indus orkaitei, daugkartinius ir vienkartinius stalo įrankius, virtuvinius prietaisus, meniu, rašomąsias lentas, ekranus, įmontuojamą virtuvės buitinę techniką, virtuvės bei restoranų įrangą.

Parodos dienomis, taipogi, organizuojama ir „HoReCa akademija“. Keturiose „HoReCa“ akademijai skirtose zonose, pranešėjai pristatys situaciją rinkoje, ateities tendencijas ir perspektyvas bei dalinsis savo įkvepiančiomis sėkmės istorijomis.

HoReCa sektoriui aktualioms temoms ir diskusijai skirta „Messe Frankfurt“ parodų rūmų 11-toji salė. Specialiai įrengtoje zonoje, prie vieno stalo savo idėjomis, dizainais ir išskirtiniais sprendimais diskutuoti ir apsikeisti galės pasauliniai prekių ženklai, gamintojai bei pradedantieji dizaineriai.

Šalia valgomojo zonos, ne mažiau lankytojų dėmesio vertos ir kitos dvi – svetainės ir darbo – zonos.

Svetainės arba gyvenamojoje (angl. Living) zonoje parodos pirkėjai atras originaliausias idėjas savo namų interjerui, dizaino sprendimus, baldus, interjero dekoracijas, praktiškus ir išskirtinius modernaus dizaino kūrinius namų jaukumui.

Darbui (angl. Working) – namuose ar biure – skirtoje zonoje, pirkėjus pasitiks praktiški ir patogūs sprendimai darbo kambariui įsirengti: nuo įrangos, baldų iki išskirtinių aksesuarų. Zonoje, skirtoje dovanoms (angl. Giving) – originalios idėjos, pirmą kartą parodoje pristatomi išskirtiniai gaminiai, asmeniniai aksesuarai, kanceliarinės priemonės ir atvirukai.

Daugiau informacijos apie parodą „Ambiente“, rasite oficialioje „Messe Frankfurt“ interneto svetainėje: https://ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/de.html.

Norite daugiau sužinoti apie „Messe Frankfurt“ parodas? Mielai kviečiame kreiptis į UAB „Ekspozicijų centras“ – oficialų „Messe Frankfurt“ parodų atstovą Lietuvai, Latvijai, Estijai.

info@lithuania.messefrankfurt.com arba +370 52 77 93 54.