Džiaugiamės, kad asociacijos narių gretas papildė nauji nariai. Tai Senatorių Pasažas – Vilniaus senamiesčio širdyje kokybiškam maistui dedikuoti istoriniai rūmai.
Čia įsikūrę jau daugeliui žinomi restoranai 14Horses ir Nineteen18, puoselėjantys „iš lysvės – į lėkštę“ maisto koncepciją. Jų draugijoje ir parduotuvės, kuriose įsigysite produktų iš ūkio Farmers Circle, taip pat pieno bei mėsos gaminių iš vietinių ūkininkų, gėlių, knygų bei stilingų ir funkcionalių interjero detalių.

Nineteen18 yra jaukus 42 vietų restoranas, kuriame improvizuojama vietiniais produktais perteikiant juos inovatyviais degustaciniais meniu. Restorano pavadinimas skirtas paminėti 1918-uosius metus, kuomet Lietuva atgavo nepriklausomybę. Čia virtuvės šefas Matas Paulinas sukūrė aplinką, kuri tiria ir pabrėžia regiono kulinarinį paveldą. Dauguma produktų atvyksta iš restoranui priklausančio bei kitų, netoliese esančių, ūkių, o vakarienių metu svečiai yra supažindinami su Lietuvos etnografija ir šiuolaikiška šių temų interpretacija.

Restoranas 14Horses atveria savo duris kulinarinėms patirtims dedikuotame Senatorių pasaže po 6 mėnesius trukusių kūrybos ir tyrinėjimų sesijų gamtoje, virtuvėje ir ofise.
14Horses dirba vakarienių ir vėlyvųjų savaitgalinių pusryčių metu. Čia À la carte meniu keisis drauge su natūraliais gamtos sezonais, o „iš lysvės – į lekštę“ maisto koncepciją užtvirtins produktai iš mūsų ūkio Farmers Circle. Restorane daug dėmesio skiriama daržovėms ir jų neatrastoms sąvybėms bei skoniams, pasitelkiant visas per 6 mėnesius sukauptas žinias.