Lėto skrudinimo Omni-roast kava: ir tradiciniam aparatui, ir filtriniam kavinukui

Nedidelėje „Paulig“ priklausančioje skrudykloje „Robert Paulig Roastery“ aukščiausios kokybės kavos pupelės skrudinamos specialiu omni-roast stiliumi, kas reiškia, kad šią kavą galite ruošti ir kavos aparatu, ir filtravimui skirtais būdais – chemex, aeropress, v60 bei klasikiniu nuspaudžiamu french press kavinuku.

Robert Paulig mikro skrudykloje kavos pupelėms skiriamas ypatingas dėmesys – jos nedidelėmis partijomis lėtai skrudinamos žemoje temperatūroje. Iš skirtingų šalių atkeliavusios pupelės maišomos siekiant išgauti subalansuoto skonio charakteringą kavą.

Nesvarbu, kurią iš 4 kavos rūšių (Kajo, Kuulas, Kipina ar Korpi) pasirinksite, „Paulig“ garantuoja ne tik kavos pupelių kokybę, bet ir visą pagalbą, kad kavos gėrimas būtų tobulas. Įmonė pasirūpins, kad kavos aparatas būtų tinkamai sureguliuotas ir prižiūrėtas, patars dėl konkrečių kavos pupelių ir jų pristatys, taip pat apmokys už kavą atsakingus žmones. Beliks mėgautis gėrimu!

Susisiekite +370 5 230 0900 arba professional.lt@paulig.com

Daugiau informacijos https://www.pauligprofessional.com/lt/