2017 metai

LRVVKA kviečia Jus š.m. birželio 5 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus

2016 05 30



LRVVKA kviečia Jus š.m. birželio 5 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus:

SU KEPSNINĖMIS „BIG GREEN EGG“ĮMANOMA VISKAS: IŠRAIŠKINGŲ SKONIŲ UŽKANDŽIAI, MINKŠTI MĖSOS KEPSNIAI, GARDI ŽUVIS, RAFINUOTAS DESERTAS.

Paruošimo technologijų galimybės:· tinkamiausia apdorojimo, paruošimo temperatūra; · skirtingi Big Green Egg naudojimo būdai: tiesioginis kepimas, netiesioginis kepimas, rūkymas ir kiti naudojimo būdai; · šiuolaikiniai patiekimo sprendimai.
 
Kursų dėstytojai:
Justinas Misius, Artūras Braslauskas ir Artūras Samavičius - nacionalinės šefų rinktinės nariai - tarptautinių gastronomijos konkursų dalyviai ir laimėtojai.
 
Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų degustacija.
 
Vieta: „Terrazza“ restorano lauko terasoje, Konstitucijos pr. 26, Vilnius
Data: 2016 m. birželio5 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 45 Eur, LRVVKA nariams ir kandidatams – 30 Eur
Vietų skaičius – 30 vietų.
Būtina išankstinė registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.